Proizvodi

iTur4us "all destination" koncept

  • iTur4us je nova kategorija turističkog proizvoda/usluge, spajajući IT industriju s turizmom. Inovativnost i jedinstvenost ovog koncepta je garancija za pozicioniranje različitih destinacija na globalnom turističkom tržištu.
  • iTur4us daje novu dimenziju marketingu određene destinacije, ostvarujući nove marketinško-prodajne prilike, koristeći Internet kao primarni alat, uz potporu integracije poslovnih procesa različitih pružatelja usluga.
  • iTur4us je sistematski turistički koncept koji osigurava dugoročnu stabilnost, prosperitet i raznolikost određene destinacije na globalnom turističkom tržištu. Također omogućava svim partnerima u poslu kontrolu njihovih aktivnosti i smanjivanje operativnih i marketinško-prodajnih troškova.
  • iTur4us ima mogućnosti da objedini marketinške aktivnosti destinacije time postavljajući temelje za daljnji razvoj novih marketinških i prodajnih aktivnost baziranih na povijesnim podacima gostiju i poslovnim transakcijama koje su izvršene.
  • Integracijom različitih pružatelja usluga u jedinstven marketinško-prodajni kanal je osnova ovog proizvoda. Što iTur4us u stvari radi je da dozvoljava različitim poslovnim subjektima sa različitim turističkim ponudama i uslugama integraciju ponude na bazi destinacije.
  • Djeljenjem troškova i dobiti omogućava se destinaciji da se promovira kao jedinstvena zajednica koristeći Internet kao primarni marketinško-prodajni alat. Također djeluje kao prva linija kontakta s potencijalnim posjetiteljima. iTur4us turistički koncept nudi potencijalnim gostima ‘’all destination’’ turistički proizvod.
  • Nudi mogućnost korištenja ponude destinacije u punom kapacitetu bez korištenja gotovine, također omogućava pružateljima usluga unutar jedne destinacije mogućnost kreiranja atraktivnih paketa usluga koji će biti oglašavani kroz ujedinjeni marketinško-prodajni kanal.