O nama

Profil tvrtke

iTurus sum d.o.o. se bavi razvojem IT turističkih rješenja i pripadajućim savjetodavnim uslugama. Uslugama vezanim uz poslovno savjetovanje u sferi IT za turističku, hoteljersku i ugostiteljsku industriju. Naša glavna poslovna aktivnost je osiguravanje visoko kvalitetne krajnje usluge turističkim tvrtkama, udruženjima i destinacijama koje imaju viziju daljnjeg održivog razvoja. iTurus sum d.o.o. je osnovan od strane tima eksperata koji dolaze iz IT i turističke industrije. Ubrzanim razvojem globalnih tehnologija, definirana je potreba turističke industrije da prati tehnološki razvitak čovječanstva. Udio tehnološkog razvoja i investicija u usporedbi s ostalim investicijama u turističkoj industriji je nemjerljiv. U budućnosti će investicije i implementacija tehnoloških rješenja u turističkoj industriji značiti ključni iskorak tvrtki u njihovom strateškom pozicioniranju, očuvanju dugoročnih resursa, a samim time i opravdanje ostalih dugoročnih investicija.

Naša misija

iTurus sum d.o.o. želi unaprijediti i učvrstiti globalnu turističku ponudu. Integrirajući IT i turističku industriju, želimo stvarati nove kategorije turističkih proizvoda/usluge baziranih na tehnologiji. Kroz upotrebu iskustva i znanja koje posjedujemo nastaviti ćemo pomagati turističkim tvrtkama u informatizaciji njihovog poslovanja i praćenju globalnih trendova razvoja.

Naša vizija

iTurus sum d.o.o. će u periodu od 10 godina postati lider na tržištu kombiniranih IT i turističkih proizvoda/usluga na području Republike Hrvatske. Naša je vizija također voditi uspješnu kompaniju, baziranu na znanju i radu kao našim osnovnim vrijednostima, u okruženju ispunjenom povjerenjem i suradnjom, kako bismo ostvarili zadovoljstvo našim korisnicima, zaposlenicima i kompletnoj društvenoj okolini.