Tim

Nenad Štancl

Nenad posjeduje 20 godina telekomunikacijskog/IT iskustva u izvršnim, savjetodavnim i ekspertnim ulogama. Trenutno obnaša menadžerske funkcije u tvrtkama: Adurus grupa d.o.o. i kćerinskim tvrtkama iTurus sum d.o.o., i Netstudio d.o.o. Prijašnje radno iskustvo je bilo vezano za izvršne i menadžerske dužnosti u ICT tvrtkama: ''Metronet'', ''Combis'' i ''Vipnet'' Nenad je započeo svoju karijeru kao znanstveni asistent na FER-u, Sveučilišta u Zagrebu, gdje se specijalizirao u sferi IT poslovnih sustava (''Billing'', ''CRM'' i ''DWH'') Nenad je diplomirani inženjer elektrotehnike sa završenim EMBA programom Cotrugli Business School. Nenad posjeduje tehničku edukaciju kombiniranu sa poslovnim vještinama naučenim kroz bogato menadžersko i savjetničko iskustvo.

Srđan Petrizio

Srđan posjeduje 16 godina telekomunikacijskog/IT iskustva u izvršnim, savjetodavnim i ekspertnim ulogama. On je suosnivač i član uprave Adurus grupe d.o.o. i kćerinskih tvrtki iTurus sum d.o.o. i Netstudio d.o.o. Prije osnivanja vlastite kompanije radio je poslove vezane uz projektni menadžment u ICT tvrtkama: ''Metronet'' i ''Vipnet''. Srđan je počeo karijeru kao znanstveni asistent na FER-u, Sveučilišta u Zagrebu, gdje se specijalizirao u sferi IT poslovnih sustava (''Billing'', ''CRM'' i ''DWH''). Srđan je diplomirani inženjer elektrotehnike i posjeduje bogate tehničke i poslovne vještine popraćene intenzivnim iskustvom.

Žarko Vorkapić

Žarko posjeduje 10 godina iskustva u hotelijerskoj i turističkoj industriji. Žarko je diplomirani ekonomist menadžmenta, diplomirao 2002 godine na ACMT-u, Dubrovnik, podružnici Rochester Institute of Technology, Rochester, New York, SAD. Žarko je također završio EMBA program na Cotrugli Business School. Nakon završenog 18 mjesečnog trening program u hotelijerskim operacijama u luksuznom kasino/hotelu U SAD-u, Žarko nastavlja karijeru u Hrvatskoj kao projektni menadžer u turističkoj industriji specijaliziran u sferi strateškog razvoj poslovanja i transformacije poslovanja. Tvrtke za koje je radio projekte su: ''Resorts Novi'', ''Club Aruba'' ''Exuweg AG'' i ''Adurus grupa'' d.o.o. Žarko je suosnivač i član uprave iTurus sum d.o.o.